Mastro Geventileerde Tunneloven Op Gas, Met Onderbouw, Op Wielen, Digitaal, Max. 300 Pizza'S/Uur | SY12100VGASD

Mastro Geventileerde Tunneloven Op Gas, Met Onderbouw, Op Wielen, Digitaal, Max. 300 Pizza'S/Uur | SY12100VGASD 1
Adviesprijs: 21847,02
17539,- 21222,19 Incl. btw
Bespaar € 4308,02
StapelKorting: U kunt het gewenste aantal aangeven bij het afrekenen. De korting wordt automatisch verrekend.
  • 2x € 17.100,53 per stuk 2% extra korting
  • 5x € 16.925,14 per stuk 3% extra korting
  • 10x € 16.749,75 per stuk 4% extra korting
Pre-orderMomenteel niet op vooraad maar u kunt het pre-orderen. U bent dan de eerste die het product krijgt.
Gratis verzending in NL en BE
  • BestelartikelDit artikel wordt op bestelling gemaakt en geleverd
Virtus
+ Details Leasetarieven:

Onze voordelen:

  • De beste prijzen
  • Veilig online winkelen
  • Klanten beoordelen ons met een
  • We zitten klaar voor uw vragen

Betaalbaar voor iedereen!

Hulp nodig?

Delen:

  • Afmetingen:Afmetingen (BxDxH)198x245x120 cm
  • Made In:Made InItalië
  • Vermogen (ELEK):Vermogen (ELEK)880 W
  • Voltage:Voltage~230 V
  • Vermogen (GAS):Vermogen (GAS)45 kW
  • Kookzones:Kookzones1 X
  • Levering:Wordt geleverd met een vrachtwagenPalletvervoer
The advantages in using a tunnel ovenSynthesis V are mainly ergonomic:a) with a simple movement you place the product to bake directly on the wire-mesh with no need to open and close doors and to use paddles or other devices to put the products into the oven;b) you can use the wire-mesh as a belt conveyor to transfer the products directly to the working station;c) when using the Synthesis V there is no need to follow the baking process, since the baking time and temperature have been previously set (this solution enables to optimise the production cycle: in a standard pizza production process you have one person rolling out and topping the product, a second one putting the product into the oven and following the baking process and a third who packs or distributes the product). You therefore need only two people to operate a tunnel oven Synthesis V with great economical advantages.

Vaak samen gekocht

Deze combinaties worden aangeraden door de fabrikant, dus dat zit goed!

Specificaties

Algemeen

Artikelnummer (SKU)
VT-SY12100VGASD
MPN
SY12100VGASD
Merk
Mastro
Kleurgroep
Grijs
Garantie
12 maanden
Garantievoorwaarden
Garantie op onderdelen, Gebruik met waterontharder/filter tenzij anders aangegeven

Afmeting, Inhoud, Gewicht en Capaciteit

Model
Vrijstaand model
Breedte
198 cm
Diepte
245 cm
Hoogte
120 cm
Gewicht
539 kg
Bruto gewicht
720 kg

Apparatuur

Aantal Kookzones
1
Type Pizzaoven
Tunnel Pizzaoven

Energie en Milieu

Uitvoering
Elektrisch, Gas
Extra elektrische informatie
220-240 V, 50 Hz, 1F+N fase
Vermogen (Elektrisch)
880 Watt
Vermogen (Gas)
45,00 kW
Vermogen (Totaal)
45,00 kW
Voltage
~230 V
Frequentie (Hz)
50 Hz (Netfrequentie)
Netspanning
AC 230V 1N 50Hz: Regulier
De behaalde temperatuur kan iets variëren, afhankelijk van omgevingsfactoren.Temperatuurbereik tot
+320 °C

Meubels

Stapelbaar
Niet stapelbaar

Overige Kenmerken

Gemaakt in
Italië

Leverancier en Fulfillment

Type Transport
Palletvervoer

Codes & Compliance

Leverancier SKU
SY12100VGASD
HS Code
84198180

Verpakking

Verpakkingsbreedte
218 cm
Verpakkingsdiepte
263 cm
Verpakkingshoogte
95 cm

Extra productinformatie

Kw oven gas
45,000
Temperature oven
Max. +320°C
Eigenschappen
the advantages in using a tunnel ovenSynthesis V are mainly ergonomic:a) with a simple movement you place the product to bake directly on the wire-mesh with no need to open and close doors and to use paddles or other devices to put the products into the oven;b) you can use the wire-mesh as a belt conveyor to transfer the products directly to the working station;c) when using the Synthesis V there is no need to follow the baking process, since the baking time and temperature have been previously set (this solution enables to optimise the production cycle: in a standard pizza production process you have one person rolling out and topping the product, a second one putting the product into the oven and following the baking process and a third who packs or distributes the product). You therefore need only two people to operate a tunnel oven Synthesis V with great economical advantages.

Externe Documenten