Uitbeenmessen

Het vleesmes is ongeveer even lang als een koksmes, maar het lemmet is een stuk smaller. Je zou vlees ook met andere andere messen dan een vlees- of trancheermes kunnen snijden, echter is het resultaat dan niet optimaal. Omdat vlees een plakkerige structuur heeft kan je de vezels met een breder mes (zoals een koksmes) kapot trekken. Het vlees blijft namelijk aan het mes plakken, waardoor je het scheurt in plaats van snijdt. Door het smalle lemmet is het vlees- of trancheermes perfect geschikt om vlees te snijden. Het blijft namelijk niet aan het lemmet plakken. Dit geldt voor zowel rauwe als gebraden producten. Het extra lange lemmet van een hammes maakt het makkelijk om in één keer een plak van een ham af te snijden. Naast vlees kun je een vleesmes ook goed gebruiken voor het snijden van vis, en voor grote vissen is een lang hammes ideaal.

Van hoog naar laag sorteren

43 producten gevonden

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Van hoog naar laag sorteren

43 producten gevonden

Chefstore.nl verkoopt o.a. Hendi vleesmessen, Wüsthof vleesmessen, Hygiplas vleesmessen, Vogue vleesmessen en Victorinox vleesmessen. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.