Mastro Pizzamachine Voor Pizza'S Ø 300 Mm | CBC0003

Mastro Pizzamachine Voor Pizza'S Ø 300 Mm | CBC0003 1
Adviesprijs: 5401,40
4336,- 5246,56 Incl. btw
Bespaar € 1065,40
StapelKorting: U kunt het gewenste aantal aangeven bij het afrekenen. De korting wordt automatisch verrekend.
  • 2x € 4.227,60 per stuk 2% extra korting
  • 5x € 4.184,24 per stuk 3% extra korting
  • 10x € 4.140,88 per stuk 4% extra korting
Pre-orderMomenteel niet op vooraad maar u kunt het pre-orderen. U bent dan de eerste die het product krijgt.
Gratis verzending in NL en BE
  • BestelartikelDit artikel wordt op bestelling gemaakt en geleverd
Virtus
+ Details Leasetarieven:

Onze voordelen:

  • De beste prijzen
  • Veilig online winkelen
  • Klanten beoordelen ons met een
  • We zitten klaar voor uw vragen

Betaalbaar voor iedereen!

Hulp nodig?

Delen:

  • Afmetingen:Afmetingen (BxDxH)50x61x77 cm
  • Made In:Made InItalië
  • Vermogen (ELEK):Vermogen (ELEK)4,2 kW
  • Voltage:Let op: 400 volt apparaat~400 V
  • Levering:Wordt geleverd met een vrachtwagenPalletvervoer
Pizzaform is the special press, which is now produced in a range of five models and which makes pizza dough bases for pizzas measuring up to 52 cm in diameter. Its main characteristics are, the high production rate it can achieve, making up to four hundred pizzas in one hour, without having to employ specialised labour. the perfect uniformity in the shape and the thickness of the pizza dough bases, without having to renounce the traditional edging, which is obtained thanks to the special configuration of the chromiumplated heated plates. the thickness of the bases can easily be adjusted. Thanks to the action of electronically controlled plates, a solid thin layer of is formed on the external part of the dough mixture. This Starch layer holds back the gas produced in the natural fermentation of the dough and so produces perfect even cooking inside of the pizza bases. This equipment, which has been produced completely in stainless steel, comes equipped with all the safety devices required by international legislation.

~400 volt

Krachtig 400 volt apparaat

Dit product heeft een krachtstroom aansluiting.

Vaak samen gekocht

Deze combinaties worden aangeraden door de fabrikant, dus dat zit goed!

Specificaties

Algemeen

Artikelnummer (SKU)
VT-CBC0003
MPN
CBC0003
Merk
Mastro
Kleurgroep
Grijs
Garantie
12 maanden
Garantievoorwaarden
Garantie op onderdelen, Installatie door erkend installateur noodzakelijk

Afmeting, Inhoud, Gewicht en Capaciteit

Model
Vrijstaand model
Breedte
50 cm
Diepte
61 cm
Hoogte
77 cm
Gewicht
136 kg
Bruto gewicht
151 kg

Energie en Milieu

Uitvoering
Elektrisch
Extra elektrische informatie
380-415 V, 4,200 kW electric, 50 Hz, 3F+N fase
Vermogen (Elektrisch)
4200 Watt
Vermogen (Totaal)
4200 Watt
Voltage
~400 V
Frequentie (Hz)
50 Hz (Netfrequentie)
Netspanning
AC 400V 3F+N 50Hz: Krachtstroom
De behaalde temperatuur kan iets variëren, afhankelijk van omgevingsfactoren.Temperatuurbereik van
+30 °C
De behaalde temperatuur kan iets variëren, afhankelijk van omgevingsfactoren.Temperatuurbereik tot
+200 °C

Overige Kenmerken

Gemaakt in
Italië

Leverancier en Fulfillment

Type Transport
Palletvervoer

Codes & Compliance

Leverancier SKU
CBC0003
HS Code
84381090

Verpakking

Verpakkingsbreedte
59 cm
Verpakkingsdiepte
68 cm
Verpakkingshoogte
94 cm

Extra productinformatie

Production
400 balls/h
Productivity
400 balls/h
Eigenschappen
Pizzaform is the special press, which is now produced in a range of five models and which makes pizza dough bases for pizzas measuring up to 52 cm in diameter. Its main characteristics are, the high production rate it can achieve, making up to four hundred pizzas in one hour, without having to employ specialised labour. the perfect uniformity in the shape and the thickness of the pizza dough bases, without having to renounce the traditional edging, which is obtained thanks to the special configuration of the chromiumplated heated plates. the thickness of the bases can easily be adjusted. Thanks to the action of electronically controlled plates, a solid thin layer of is formed on the external part of the dough mixture. This Starch layer holds back the gas produced in the natural fermentation of the dough and so produces perfect even cooking inside of the pizza bases. This equipment, which has been produced completely in stainless steel, comes equipped with all the safety devices required by international legislation.

Externe Documenten