Mastro Electrische Geventileerde Tunneloven, Met Onderbouw, Op Wielen, Digitaal, Max. 155 Pizza'S/Uur | CAD0009
- Afmetingen:
140x200x111 cm
- Made In:
Italië
- Vermogen (ELEK):
18,5 kW
- Voltage:
~400 V
- Kookzones:
1 X
- Levering:
Palletvervoer
The advantages in using a tunnel ovenSynthesis V are mainly ergonomic:a) with a simple movement you place the product to bake directly on the wire-mesh with no need to open and close doors and to use paddles or other devices to put the products into the oven;b) you can use the wire-mesh as a belt conveyor to transfer the products directly to the working station;c) when using the Synthesis V there is no need to follow the baking process, since the baking time and temperature have been previously set (this solution enables to optimise the production cycle: in a standard pizza production process you have one person rolling out and topping the product, a second one putting the product into the oven and following the baking process and a third who packs or distributes the product). You therefore need only two people to operate a tunnel oven Synthesis V with great economical advantages.
Krachtig 400 volt apparaat
Dit product heeft een krachtstroom aansluiting.
Vaak samen gekocht
Deze combinaties worden aangeraden door de fabrikant, dus dat zit goed!
-
Mastro Z/GA32RF
Mastro Pizzaschep, Rechthoekig, Geperforeerd, 330X330 Mm, L=1840 Mm | Z/GA32RF
- (B)153 x (D)30 x (H)156cm
134,- 134,- Incl. btwPre-order -
Mastro Z/HE6410
Mastro Plastic Doos Voor Pizza Deegballen, 600X400X100 Mm | Z/HE6410
- (B)60 x (D)40 x (H)10cm
42,15 42,15 Incl. btwPre-order -
Mastro Z/GS2AMICA
Mastro Pizzeriaset Bestaande Uit Vierkanted Schep 320 Mm, Ronde Schep 200 Mm, Borstel En Wandrek | Z/GS2AMICA
- (B)36 x (D)9 x (H)158cm
118,- 118,- Incl. btwPre-order -
39,40 39,40 Incl. btwPre-order
-
-
39,40 39,40 Incl. btwPre-order
-
37,75 37,75 Incl. btwPre-order
-
45,90 45,90 Incl. btwPre-order
-
Virtus Z/SPTF3025
Round Tray For Pizzas ø 300 mm In Aluminium, Perforated ø 3 mm, virtus Z/SPTF3025
- (B)30 x (D)30 x (H)2.5cm
49,25 49,25 Incl. btwPre-order -
105,- 105,- Incl. btwPre-order
-
Mastro Z/GBTD4020
Mastro Thermische Tas Voor 4 Pizzadozen, Max Ø 400 Mm | Z/GBTD4020
- (B)43 x (D)42 x (H)19cm
76,20 76,20 Incl. btwPre-order -
59,55 59,55 Incl. btwPre-order
-
Specificaties
Algemeen
- Artikelnummer (SKU)
- VT-CAD0009
- MPN
- CAD0009
- Merk
- Mastro
- Kleurgroep
- Grijs
- Garantie
- 12 maanden
- Garantievoorwaarden
- Garantie op onderdelen, Gebruik met waterontharder/filter tenzij anders aangegeven, Installatie door erkend installateur noodzakelijk
Afmeting, Inhoud, Gewicht en Capaciteit
- Model
- Vrijstaand model
- Breedte
- 140 cm
- Diepte
- 200 cm
- Hoogte
- 111 cm
- Gewicht
- 260 kg
- Bruto gewicht
- 390 kg
Apparatuur
- Aantal Kookzones
- 1
- Type Pizzaoven
- Tunnel Pizzaoven
Energie en Milieu
- Uitvoering
- Elektrisch
- Extra elektrische informatie
- 380-415 V, 50 Hz, 3F+N fase, 18,500 kW electric
- Vermogen (Elektrisch)
- 18,50 kW
- Vermogen (Totaal)
- 18,50 kW
- Voltage
- ~400 V
- Frequentie (Hz)
- 50 Hz (Netfrequentie)
- Netspanning
- AC 400V 3F+N 50Hz: Krachtstroom
- De behaalde temperatuur kan iets variëren, afhankelijk van omgevingsfactoren.Temperatuurbereik tot
- +320 °C
Meubels
- Stapelbaar
- Niet stapelbaar
Overige Kenmerken
- Gemaakt in
- Italië
Leverancier en Fulfillment
- Type Transport
- Palletvervoer
Codes & Compliance
- Leverancier SKU
- CAD0009
- HS Code
- 84198180
Verpakking
- Verpakkingsbreedte
- 184 cm
- Verpakkingsdiepte
- 227 cm
- Verpakkingshoogte
- 91 cm
Extra productinformatie
- Kw oven electric
- 18,500
- Temperature oven
- Max. +320°C
- Eigenschappen
- the advantages in using a tunnel ovenSynthesis V are mainly ergonomic:a) with a simple movement you place the product to bake directly on the wire-mesh with no need to open and close doors and to use paddles or other devices to put the products into the oven;b) you can use the wire-mesh as a belt conveyor to transfer the products directly to the working station;c) when using the Synthesis V there is no need to follow the baking process, since the baking time and temperature have been previously set (this solution enables to optimise the production cycle: in a standard pizza production process you have one person rolling out and topping the product, a second one putting the product into the oven and following the baking process and a third who packs or distributes the product). You therefore need only two people to operate a tunnel oven Synthesis V with great economical advantages.