Schneider Ronde Rotan Rijsmand 1kg - Schneider DW271
- Diameter:
220 mm
- Inhoud:
0.23 liter
85(H) x 220(Ø)mm | Rotan
Deze 1kg rijsmand van Schneider zorgt voor een optimale smaak en textuur van uw deeg voor het de oven in gaat, zodat u brood bakt waar u trots op kunt zijn. het natuurlijke rotan materiaal laat een fraaie spiraalpatroon achter op het brood, wat het een ambachtelijke uitstraling geeft.
Besproei de rijsmand voor het eerste gebruik met een enzymvrije bakspray om het rotan te beschermen en besprenkel met wat bloem. de mand kan om de vier weken worden schoongemaakt met een borsteltje, zonder water. Plaats de mand vervolgens 20 minuten in de oven op een temperatuur tussen 120-140°C om hem te steriliseren.
- Gemaakt van 100% natuurlijk rotan voor een aantrekkelijke vorm van en patroon in het brood
- Behoudt de warmte van het deeg en absorbeert vocht
- Helpt uw deeg optimaal te rijzen
- Ontwikkelt de smaak en textuur van deeg voor het de oven in gaat
- Zorgt voor gelijkmatige fermentatie voor een consistente, krokante korst
- Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden voor een lange levensduur
Vaak samen gekocht
Deze combinaties worden aangeraden door de fabrikant, dus dat zit goed!
Specificaties
Algemeen
- Artikelnummer (SKU)
- GN-DW271
- Merk
- Schneider
- Materiaal
- Rotan
- Materiaalgroep
- Hout
- Kleur
- Ivoor
- Kleurgroep
- Wit
- Garantie
- 12 maanden
Afmeting, Inhoud, Gewicht en Capaciteit
- Hoogte
- 95 mm
- Diameter (mm)
- 22 cm
- Vorm
- Rond
- (Bruto) Inhoud
- 0,23 liter
- Gewicht
- 230 gr
- Afmetingen
- 8,5(h) x 22(Ø)cm. 22(Ø)cm. 85(H) x 220(Ø)mm.
Overige Kenmerken
- Vaatwasmachinebestendig
- Nee
- Ovenbestendig
- Nee
- Magnetronbestendig
- Nee
- Breekbaar
- -
Leverancier en Fulfillment
- Type Transport
- Pakketvervoer
Codes & Compliance
- EAN
- 4028574021609, 04028574021609
- Leverancier SKU
- DW271
- HS Code
- 44199000
Extra productinformatie
- Opmerkingen
- Gemaakt van 100% natuurlijk rotan voor een aantrekkelijke vorm van en patroon in het brood. Behoudt de warmte van het deeg en absorbeert vocht. Helpt uw deeg optimaal te rijzen. Ontwikkelt de smaak en textuur van deeg voor het de oven in gaat. Zorgt voor gelijkmatige fermentatie voor een consistente, krokante korst. Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden voor een lange levensduur