Uitbeenmessen

Een uitbeenmes wordt gebruikt om vlees van botten te halen of om stevige vis te fileren. Ook voor het onthuiden van vlees en het verwijderen van pezen en vet is het heel geschikt. Het lemmet van een uitbeenmes is meestal tussen de 14 en 16 cm lang. Het is erg dun waardoor het wendbaar is en je nauwkeurig tussen vlees en botten kan snijden. Het lemmet heeft een gladde snede en een scherpe punt. Een uitbeenmes lijkt sterk op een fileermes. Ze worden dan ook vaak door elkaar gebruikt. Het is vaak dat een uitbeenmes wat minder flexibel is dan een fileermes, die meer geschikt is om zachte vissen te fileren. Ook verschilt het lemmet soms iets van vorm. Een uitbeenmes heeft vaak een lichte kromming.

Van hoog naar laag sorteren

16 producten gevonden

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Van hoog naar laag sorteren

16 producten gevonden

Chefstore.nl verkoopt o.a. Victorinox uitbeenmessen, Hendi uitbeenmessen, Wüsthof uitbeenmessen, Hygiplas uitbeenmessen en Vogue uitbeenmessen. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.