Hakmessen
Een hakmes is een stuk dikker en zwaarder dan een normaal keukenmes en valt direct op door het grote lemmet . Het mes is een stuk dikker en dat maakt het mes minder gevoelig voor barsten en breuken. Omdat het hakmes relatief zwaar is kunt u eenvoudig botten of stevige stukken groenten snijden. Een verkeerde opvatting is dat een hakmes alleen wordt gebruikt voor het hakken van botten, een hakmes wordt vaker in de keuken toegepast dan men denkt. U kunt een hakmes gebruiken voor: het snijden en portioneren van licht bevroren vlees. Het hakken van botten. Het snijden van grote en harde stukken groente. Het platstampen van specerijen of ingrediënten (knoflook). Zoals u ziet is een hakmes multi-functioneel.
-
Hendi Kitchen Line781302
Hendi Hakbijl gesmeed 180 mm POM greep Kitchen Line |781302
- POM (Polyoxymethyleen), RVS
- 2 Jaar Garantie
- Lemmet 18 cm
- (B)1.3 x (D)30 x (H)8cm
17,37Ruim op voorraad -
Hendi Profi Line844335
Hendi Hakbijl hol geslepen 170 mm = zwart POM heft Profi Line |844335
- POM (Polyoxymethyleen), RVS
- 2 Jaar Garantie
- Lemmet 16,5 cm
- (B)1.9 x (D)30 x (H)6.5cm
37,19Ruim op voorraad -
-
15,77 Vanaf:Ruim op voorraad
Altijd de beste prijs
Advies door professionals
Wij vergelijken de prijzen
Gratis verzending vanaf €150,-
Professionele apparatuur
Snelle levering
-
Wüsthof Classic150212
Koksbijl 20Cm | Wüsthof Dreizack | 150212
- Kunststof, RVS
- Lemmet 20 cm
82,94 Vanaf:Ruim op voorraad -
182,85 Vanaf:Op voorraad
Gratis bezorgd -
-
52,19 Vanaf:Op voorraad
-
Wüsthof Classic150210
Koksbijl 16Cm | Wüsthof Dreizack | 150210
- Kunststof, RVS
- Lemmet 16 cm
67,93 Vanaf:Op voorraad -
-
Chefstore.nl verkoopt o.a. Vogue hakmessen, Wüsthof hakmessen, Hendi hakmessen en Dick hakmessen. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.