Hakmessen

Een hakmes is een stuk dikker en zwaarder dan een normaal keukenmes en valt direct op door het grote lemmet . Het mes is een stuk dikker en dat maakt het mes minder gevoelig voor barsten en breuken. Omdat het hakmes relatief zwaar is kunt u eenvoudig botten of stevige stukken groenten snijden. Een verkeerde opvatting is dat een hakmes alleen wordt gebruikt voor het hakken van botten, een hakmes wordt vaker in de keuken toegepast dan men denkt. U kunt een hakmes gebruiken voor: het snijden en portioneren van licht bevroren vlees. Het hakken van botten. Het snijden van grote en harde stukken groente. Het platstampen van specerijen of ingrediënten (knoflook). Zoals u ziet is een hakmes multi-functioneel.

Van hoog naar laag sorteren

11 producten gevonden

Altijd de beste prijs

Advies door professionals

Wij vergelijken de prijzen

Gratis verzending vanaf €150,-

Professionele apparatuur

Snelle levering

Van hoog naar laag sorteren

11 producten gevonden

Chefstore.nl verkoopt o.a. Vogue hakmessen, Wüsthof hakmessen, Hendi hakmessen en Dick hakmessen. Veelal uit voorraad en dus vaak binnen 24 of 48 uur al leverbaar.